Dapatkan Tutor Datang Rumah, Cikgu Tuisyen Online

Hantar permintaan anda kepada kami sekarang secara Percuma. kami akan menghubungi anda dalam 24 jam!

SESUAI UNTUK PEMBELAJARAN FLEKSIBLE

Pakaj Tuisyen Online 1:1

Akses eksklusif kepada tutor berpengalaman di seluruh negara dari rumah anda. Telah terbukti bahawa bimbingan atas talian sama efektifnya dengan tuisyen kelas fizikal, ditambahkan lagi dengan lebih banyak fleksibiliti di antara tutor dan pelajar.

Pembelajaran atas talian dapat mengelakkan bersemukaan lalu lebih selamat. Anda juga boleh membuat rakaman kelas untuk kegunaan sendiri.

ULANG KAJI DAN EXAM FOKUS

Pakaj Tuisyen Dari Rumah

Dapatkan tutor datang ke rumah yang berpengalaman dari keselesaan rumah anda dalam 24 jam.

GoLearn menjamin ibu bapa berpuas hati dengan perkhidmatan kami dan anak-anak mendapat bimbingan daripada tutor peribadi pakar dengan sepantas yang mungkin.
Kursus dirangka khas untuk memenuhi keperluan akademik semua anak anda.

Hantar Permintaan Anda Sekarang! Servis Percuma.

Langkah 1/5: Pengenalan

Mengenai pelajar tersebut

Ini adalah sangat berguna bagi kami untuk mencari anda tutor yang menunjukkan rekod pengajaran yang baik dalam mendidik pelajar dari sekolah yang sama.

Mata pelajaran apa yang anda cari?

Sila masukkan maklumat tahap pendidikan, gred dan mata pelajaran semasa. Contohnya, IGCSE Tahun 11 Matematik, Sek. Rendah Tahun 6 Sains, SPM Biologi

Yuran & FAQ

Setelah anda klik butang “Hantar”, krew kami akan menghubungi anda dalam 24 jam.

Selepas itu, kami akan mengesyorkan 2-3 tutor datang ke rumah atau tutor atas talian yang memenuhi kriteria anda.

Anda hanya perlu bersiap sedia untuk kelas trial!

GoLearn akan hantar invois menyenaraikan bilangan jam pelajaran dan jumlah bayaran yang perlu dijelaskan oleh ibu bapa. Anda cuma perlu membayar yuran tersebut terus kepada GoLearn. Jangan lupa untuk simpan resit anda. Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan mengenai pembayaran, kami sedia membantu anda.

Biasanya, yuran akan dikutip sebelum minggu ke-4 setiap bulan. Anda boleh membuat bayaran melalui mana-mana akaun rasmi syarikat kami.

BOLEH. Minimum komitmen adalah 1 bulan selepas anda bersetuju untuk meneruskan kelas tuisyen selepas kelas trial.

Untuk sebarang permintaan penukaran tutor, anda perlu memaklumkan GoLearn 2 minggu lebih awal. Ini adalah penting untuk kami mencari tutor pengganti dan memberitahu tutor sekarang tarikh penamatan servis.

Ibu bapa / Pelajar harus memberitahu GoLearn dan tutor anda 2 minggu lebih awal sebelum tarikh penamatan. Ibu bapa / Pelajar diingatkan untuk menjelaskan sebarang bayaran tertunggak sebelum kelas berakhir.

Sekiranya anda ada pertanyaan, kami sedia membantu.

BOLEH. GoLearn akan membayar balik yuran berdasarkan jumlah kelas yang telah dibatalkan.

Untuk pembatalan saat-saat terakhir atas sebab persendirian, kami akan menyediakan kelas ganti untuk anda pada hari yang bersesuaian.

Tidak Pasti Apa yang Perlu Dilakukan?

Close Menu
×